Service & onderhoud

Reparatie verwarming

Wij houden van al onze klanten informatie bij zodat wij u proactief contacteren wanneer uw installatie aan een onderhoudsbeurt toe is.

Het onderhoud van uw centrale verwarmingsketel zorgt voor een maximaal comfort en zuinige prestaties. Het is ook veiliger om uw verwarmingsketel regelmatig te onderhouden omdat het risico op CO-vergiftiging en schouwbrand dan aanzienlijk lager is. Centrale stooktoestellen op gas (aardgas, butaan, propaan) moeten tweejaarlijks een onderhoudsbeurt krijgen. Centrale stooktoestellen op stookolie (mazout) moeten jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgen. Het onderhoud van uw stooktoestel wordt steeds door onze erkende technici verzorgd die u ook de nodige onderhoudsattesten (reinigingsattest en verbrandingsattest) kunnen uitschrijven.

Bij defecten komen wij zo snel mogelijk ter plaatse, ook voor installaties die wij zelf niet geplaatst hebben. Voor ernstige verwarmingsproblemen buiten de kantooruren of tijdens het weekend kan u steeds een bericht achterlaten op ons antwoordapparaat. Wij proberen u dan zo snel mogelijk uit de nood te helpen. Wij beschikken over een grote voorraad wisselstukken van ACV, Vaillant, Riello, … waardoor wij u bij een eventuele depannage snel uit de nood kunnen helpen.

U kan steeds op ons rekenen!

Nu,
maar ook in de toekomst.