Verwarming

Verwarming showroom 002

Naast het verwarmingssysteem op zich is het ook belangrijk om uw woning te voorzien van een goede temperatuurregeling. Dit kan op verschillende manieren. Ook hier kunnen wij u perfect adviseren om een toekomstgericht systeem te kiezen dat perfect aan u en uw gezinsleven aansluit om ook hier op uw verbruik te besparen zonder aan comfort in te boeten. Als Honeywell ambassadeur kunnen wij uw verwarmingssturing aanpassen wat ervoor zorgt dat u tot 10% minder energie verbruikt.

Het zijn uiteindelijk alleen de verwarmingselementen die zichtbaar zijn in uw woning. Wij beschikken over een zeer ruim aanbod zodat deze elementen niet als storend worden ervaren, maar als een deel van uw interieur.

Vranken Sanitair & Verwarming  is gekeurd door Rescert op warmtepompen en zonneboilers waardoor u rechtstreeks kan genieten van de premies via netwerkbeheerders. Anderzijds is ons bedrijf eveneens koeltechnisch gekeurd waardoor wij uw koelmiddel en warmtepomp zelf mogen opstarten en afregelen. Met de Cerga-keuring, dewelke professionele gasinstallateur weergeeft, kunnen wij eveneens uw gasleiding keuren.